Σεμινάριο χυτού κοσμήματος με εύπλαστα κεριά
1298
post-template-default,single,single-post,postid-1298,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-wishlist-for-woocommerce-1.0.4,qwfw--no-touch,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-764,elementor-page elementor-page-1298

Σεμινάριο χυτού κοσμήματος με εύπλαστα κεριά

Σεμινάριο χυτού κοσμήματος με εύπλαστα κεριά

27 Μαΐου & 1 Ιουνίου 2024 στη Θεσσαλονίκη

2ήμερο σεμινάριο συνολικής διάρκειας 7 ωρών
με την Παρασκευή Κοκολάκη, σχεδιάστρια & αργυροχρυσοχόος

στον χώρο του Timianos plants + studio


Σε αυτό το σεμινάριο θα έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε κοσμήματα μέσα από τη διαδικασία της γλυπτικής. Τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε είναι διάφορα είδη εύπλαστων, μαλακών κεριών, τα οποία θα μάς δώσουν τη δυνατότητα να πειραματιστούμε δημιουργώντας κοσμήματα (δαχτυλίδια, σκουλαρίκια κτλ.) με ιδιαίτερες υφές και διακοσμήσεις.

Πηγή έμπνευσης αποτελεί οτιδήποτε διεγείρει τις αισθήσεις μας.

Με τη μέθοδο αυτή τα κοσμήματα θα δημιουργηθούν εξ’ ολοκλήρου από κεριά και στη συνέχεια θα δοθούν σε εργαστήριο χυτηρίου, ούτως ώστε το κερί να αντικατασταθεί από μέταλλο(ασήμι 925 ̊). Αυτό σημαίνει ότι παράλληλα με τη φόρμα, το σχήμα, τις υφές… θα δημιουργήσουμε και κρίκους ή άλλα στοιχεία (όπου χρειάζεται) ώστε μετά την χύτευση να ετοιμάσουμε και να επεξεργαστούμε τα κοσμήματά μας χωρίς την ανάγκη κολλήσεων.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε αρχάριους αλλά και σε αργυροχρυσοχόους – κοσμηματοποιούς που επιθυμούν να ανακαλύψουν την τεχνική του χυτού κοσμήματος και τις δυνατότητες που τους παρέχει.

Τα υλικά και εργαλεία παρέχονται από το σεμινάριο, εκτός από το μέταλλο και το κόστος του χυτηρίου, τα οποία επιβαρύνουν* τον συμμετέχοντα.

*Ο συμμετέχοντας μπορεί να επιλέξει πόσα από τα κομμάτια που έχει δημιουργήσει, επιθυμεί να χυτευθούν, ούτως ώστε το κόστος να μην υπερβαίνει τις δυνατότητές του. Όλα τα παραπάνω υπό την καθοδήγηση της εισηγήτριας.


Συνολική διάρκεια σεμιναρίου: 7 ώρες Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 16:00μ.μ-20:00μ.μ. &
Σάββατο 1 Ιουνίου 2024 15:00μ.μ.-18:00μ.μ.

Αριθμός συμμετεχόντων από 6 έως 10 άτομα
Κόστος συμμετοχής: 80€ + ΦΠΑ 24%
Εισηγήτρια: Παρασκευή Κοκολάκη www.paraskevikokolaki.com
Στο Timianos plants + studio, Πρασακάκη 4 (πλησίον πλατείας Αγ.Σοφίας, κέντρο), Θεσσαλονίκη, τηλ.2315553322, www.timianos.gr

Για συμμετοχή δηλώστε εδώ: https://docs.google.com

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.