Lucky charms and symbols
858
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-858,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-wishlist-for-woocommerce-1.0.4,qwfw--no-touch,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-764

Lucky charms and symbols

Τα κοσμήματα αυτά δημιουργήθηκαν ως Πρωτοχρονιάτικα γούρια ή με αφορμή μία επέτειο και συνεχίζουν να συντροφεύουν τις υπόλοιπες συλλογές κοσμημάτων.

Κάποια έχουν βιωματικό χαρακτήρα, όπως το κακουλέ που μου θυμίζει τη γιαγιά μου και τις Ανατολίτικες καταβολές της ή η σαίτα που μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια και τον πατέρα μου που μού έμαθε να τις φτιάχνω. Κάποια έχουν αναφορές σε αρχαία ευρήματα και καθώς δουλεύω την ιστορία τους μετουσιώνονται σε αντικείμενα με νέους συμβολισμούς. Άλλα εμπνέονται από την ανάγκη μου να δηλώσω τη δύναμη της διαφορετικότητας, της μειονότητας ή απλά της φύσης μας.

Αισθάνομαι πως όλα αυτά τα κοσμήματα έχουν κοινό παρονομαστή τη τρυφερότητα με την οποία προσεγγίζω κάθε τι, γύρω μου ή μέσα μου, που με συγκινεί και με παρακινεί.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.