Sodia
826
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-826,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-wishlist-for-woocommerce-1.0.4,qwfw--no-touch,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-764

Sodia

H δημιουργία της σειράς κοσμημάτων Sodia υπαγορεύτηκε από την ιδιαίτερη σχέση μου (λόγω καταγωγής) με το δέντρο της ελιάς.

Ο πατέρας μου είναι Κρητικός και ο χυμός του καρπού της ελιάς ήταν πάντα, για την οικογένειά μας, ζωτικής σημασίας.

Η αδελφή μου ως εμπειρογνώμων δοκιμάστρια παρθένων ελαιολάδων, τα τελευταία χρόνια, αναλαμβάνει την οργανολυπτική ανάλυσή τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ανακαλύψω από άλλη οπτική γωνία τη μαγεία  που κρύβει αυτό το δέντρο και αυτός ο καρπός… συνδυάζοντας μνήμες, μυρωδιές, υφές στην τέχνη-τεχνική του κοσμήματος. Έτσι, γεννήθηκαν οι δικές μου ποικιλίες από πολύτιμα μέταλλα, σμάλτο, οξείδια, χαρτί και όποιο άλλο υλικό ανταποκρίνεται στις αισθητικές μου αναζητήσεις.

Η σειρά Sodia  δεν είναι μόνο μία, είναι πολλές, η έμπνευση όμως πηγάζει πάντα από την γη της Κρήτης και τους υπέροχους καρπούς της.

Τα κοσμήματα της σειράς είναι φτιαγμένα από ασήμι 925˚ ή χρυσό 18k & 14k, πολύτιμους λίθους, θερμό σμάλτο και χειροποίητες πατίνες ώστε να αποδοθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα στις επιφάνειες.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.